Heinz Mayonez

Heinz Mayonez 335 ml

Üreticisi/Satıcısı/İthalatçısı: Hedef Grup Satış Dağıtım San. ve Tic. A.Ş.

 

1869 yılından günümüze dek sos sektöründe hizmet vermekte olan Heinz, tüm dünya pazarında büyük talep görmektedir. Ülkemizde de sevilen Heinz, pek çok damak tadına uygun soslar

üretmektedir. Bunlardan biri olan Heinz Mayonez, bir çok yemeğe farklı lezzet katmaktadır.

Heinz Mayonez’i cam kavanozlarda ve çeşitli boyutlardaki plastik sos şişelerinde görmek mümkündür. Farklı boyları olan Heinz Mayonez, aile boyundan cep boyuna kadar çeşit ile sunulmaktadır.

Şişesi şeffaf plastik olan Mayonezin etiketi mavidir.

Beyaz plastik kapağında 4 adet iç içe geçmiş dairesel delik bulunmkatadır. Bu delikler sayesinde içerisindeki ürün güvenlikle muhafaza edilebilmektedir.

Ürünün yaklaşık ağırlığı 335 gramdır.

 

İçeriği: Ayçiçek Yağı, Su, Pastorizasyon Yumurta Sarısı (%6), Sirke, Şeker, Modifiye Nişasta, Tuz, Hardal Tohumu, Baharat Karışımı, Antioksidan (Tokoferolce Zengin Ekstrat, Kalsiyum Disodyum

EDTA), eser miktarda süt ve süt ürünü içerebilir.

Besin Değeri: 

Enerji (kcal):    644.0

Enerji (kJ):    2650.0

Yağ (g):    70.0

Doymuş yağ (g):    9.5

Karbonhidrat (g):    2.7

Şeker (g):    1.5

Protein (g):    0.8

Tuz (g):   1.0

  • Üretici: Heinz
  • İçerik: Mayonez
  • Kategori:Soslar
  • Eklenme Tarihi:31.10.2024
Değerlendirmeler
Henüz değerlendirme yapılmadı
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Yorum Ekle

Yorum ekleyebilmek için lütfen giriş yapın..!

Formu

Akışkan

Rengi

Beyaz

Miktarı

335 ml

Şişesi

Plastik, aç kapa kapak

Şişe Rengi

Şeffaf

Saklama Koşulları

Serin ve kuru yerde muhafaza ediniz

Menşei

Türkiye

 

Kullanım Tavsiyesi: Ürünü açmadan önce iyice çalkalayınız. Ürünün ambalajını açtıktan sonra buzdolabında muhafaza ediniz. Açtıktan sonra 6 hafta içerisinde ürünü tüketiniz. 

 

Heinz mayonezin kıvamı, yoğun ve lezzeti de hafif bulunmuştur.

Kapak tasarımının ekonomik ve kullanışlı olduğu ve kapağından mayonezin taşma veya sızdırma yapmadığı gözlemlenmiştir. 

Ürünün kokusunun hafif olduğu deneyimlenmiştir.

Kızartmalarda, yoğurtlu yiyeceklerde ve makarnalarda lezzeti attıran tamamlayıcı bir ürün olduğu düşünülmektedir.