Formu |
Salamura Yaprak |
Rengi |
Canlı ve taze yeşil |
Ambalaj Boyutu |
400 gr; 1,5 kg; 5 kg |
Diğer Özellikleri |
İnce ve damarsız yapraklar,Sıkı basım salamura |
Kullanım Tavsiyesi: Ilık suda tuzunun arınması için bekletilmesi tavsiye edilmektedir.
Salamura Tokat Yaprağı, özellikle sarma yapımında kullanılır. İnce ve kolay pişen yapısı sayesinde, sarmaların pratik bir şekilde hazırlanması kolaylaşmaktadır. İlaveten, çeşitli mezelerde ve sıcak yemek
tariflerinde de kullanılabilir. Erzak Kadın Kooperatifi Salamura Tokat Yaprağının en değerli özelliklerinden birisinin bir kadın kooperatifi tarafından üretilmesi ve coğrafi işaretli Tokat Narince asma bağ
yapraklarından elde edilmesidir.
Yaprakların, katkı maddesi içermedikleri, tamamen doğal üretim süreçleriyle hazırlanmalarına bağlı kolay pişirildikleri ve lezzetli oldukları deneyimlenmiştir.
Kooperatif ürünü olması hem ekolojik hem de sosyal açıdan sürdürülebilir olmasını sağlamaktadır.
İncecik
Yapraklar damarsız ve incecik, gerçekten lezzetli ve kolay sarılabilen bir yaprak. Kadın kooperatifi olduğu için de ayrıca destek olmak istedim. Cevapla