Cook Airfryer Pişirme Kağıdı

COOK Airfryer Pişirme Kağıdı
Üreticisi/ Satıcısı/ İthalatçısı: Sedat Tahir A.Ş.

 

COOK Airfryer Pişirme Kağıdı, özellikle airfryer kullanımında pişirilen gıdanın suyunu kaybetmemesi, yağı ve suyunun akarak cihazın kirlenmesinin önüne geçilmesi için üretilmiştir.

Ayrıca Airfryer başta olmak üzere fırınlarda da bu pişirme kağıdı kullanırken, yemeklerin ızgaraya, hazneye vb. donanım parçalarına yapışmasını önlemektedir. 
En önemli özelliklerinden biri temizlik süresini kısaltması ve yemeklerin eşit pişmesini sağlamasıdır. Her kağıt tek kullanımlıktır.

 

Tasarımı ve Malzemesi: Pişirme kağıtları, yüksek sıcaklıklara dayanıklı olup, pişirme işlemi sırasında herhangi bir deformasyona uğramamaktadır. %100 doğal selülozdan üretilmiştir. Daire şeklinde tasarlanmıştır. Geri dönüştürülebilir malzeme kullanılarak üretilmiş olması, çevreye duyarlı olunmasına da destek olmaktadır. 

 

Boyutu: 16 cm çapında olup, her paketin içerisinde 50 adet pişirme kağıdı bulunmaktadır. Airfryer haznesinin içine rahatlıkla sığabilecek boyutta tasarlanmıştır. Pişirme işlemi sırasında da kağıt sıkışma veya buruşma gibi zorluklara maruz kalmamaktadır.


Rengi: COOK Airfryer Pişirme Kağıdı, doğal kahverengi kağıt rengine sahiptir. Bu renk, geri dönüştürülebilir malzeme de olduğunu niteleyen unsurlar arasındadır

Devamını Gör
  • Üretici: Cook
  • İçerik: COOK Airfryer Pişirme Kağıdı
  • Kategori:Mutfak
  • Eklenme Tarihi:09.01.2025
Değerlendirmeler
Henüz değerlendirme yapılmadı
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Yorum Ekle

Yorum ekleyebilmek için lütfen giriş yapın..!

Formu    

Katı

Rengi

Ham kağıt rengi

Boyutu

16 cm çap

Ağırlığı

130 gr

Paketi

Şeffaf plastik

Paket İçeriği

50 adet

Diğer Özellikleri

Air Fryer ve fırınlar için uygundur

 

Kullanım Tavsiyesi: Tek kullanımlık ürün olduğundan, pişirme sonra atık olarak değerlendirilmesi tavsiye edilmektedir.

 

Standart Airfryer haznesine kolaylıkla sığdığı, pişirme sırasında eğilme, katlanma vb. sorunlar yaşatmadığı ve pişen yemeğin suyunun akmasına neden olmadığı gözlenmiştir.

Patates kızartması, sebze yemekleri, et ve tavuk yemekleri, hamur işeri vb. pek çok ürünün pişirilmesi sırasında yapışma yapmadığı deneyimlenmiştir. Rulo şeklinde bulunan yağlı kağıtların daire şeklinde ve kenarlıklı olan hali olarak düşünülebilmektedir.

Kağıt olduğundan yiyeceklerin altının da hava almasını sağladığı, böylece yiyecekler hem üst hem de alt noktalardan eşit şekilde piştiği görülmüştür.

Yiyecek kalıntılarının pişirme haznesine dökülmediği ve ürünlerin yapışmasının da önüne geçildiği deneyimlenmiştir.